funda
nwwi
nvm
twitter lauteslager
facebook lauteslager
logo
Lauteslager Makelaars al 160 jaar thuis in Utrecht
Makelaardij Aanbod Financieel Advies

Nieuwbouw
projecten    


Lauteslager
Financieel Adviseurs

Catharijnesingel 100
3511 GV - UTRECHT
Tel:  030-2322034
Fax: 030-2318388
lfa@lauteslager.nl

OPENINGSTIJDEN
ma.-vr. 8.00 - 18.00

Financieel advies bij het kopen van een huis

Het kopen van een huis houdt niet op bij de makelaar, maar na het tekenen van een koopcontract zullen er grote financiƫle beslissingen genomen moeten worden. Het is daarom belangrijk dat dit weloverwogen en met de juiste advisering gebeurt. Lauteslager Financieel Adviseurs helpt u hierbij. Onze erkende hypotheekadviseurs helpen u bij het kiezen van de hypotheek en assurantiƫn die passen bij uw wensen en voorkeuren.


Onafhankelijk hypotheek en financieel advies

Lauteslager Financieel Adviseurs garandeert u onafhankelijk advies met betrekking tot uw hypotheek. Wij zijn in staat om voor u alle banken en verzekeraars in Nederland te raadplegen om zo de meest geschikte partij voor u te vinden. Hierdoor krijgt u de scherpste tarieven en beste voorwaarden.

Daarnaast bent u bij ons ook voor persoonlijk financieel advies aan het goede adres. Denkt u hierbij aan pensioenen en verzekeringen, maar ook aan het kritisch bekijken of het mogelijk is om uw hyptheek te verhogen wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan verbouwen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch (030 2322034) of u loopt gewoon even bij ons binnen. Wij helpen u graag!


Lauteslager Financieel Adviseurs voor onafhankelijk financieel advies!

Vraag hier uw hypotheek-op-maat aan


 
 

Catharijnesingel 100, 3511 GV UTRECHT. Tel: 030-2322034. email: lfa@lauteslager.nl