Vraagprijs: € 589.000,- k.k.

Riesenberg 43

3453 PG - DE MEERN

Omschrijving

Moderne, ruime en verzorgde woning met diepe achtertuin (ruim 18 meter) en riant dakterras op het zuiden, gelegen in de kindvriendelijke en groene buurt Veldhuizen.

Deze woning, met een woonoppervlakte van maar liefst 170 m², is verdeeld over vier woonlagen. Dankzij de vele kamers is de woning zeer geschikt als gezinswoning. De riante woonkamer van meer dan 50 vierkante meter is op de eerste verdieping en creëert een speels effect in de woning. De grote tuin op het zuiden, met een achterom naar de eigen parkeerplaats onder de carport, is een groot pluspunt.

De woning bevindt zich in een rustige straat met een brede groenstrook, wandelpad en water aan de overkant. In de wijk zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals scholen, kinderopvang, eetgelegenheden, gezondheidscentra en een supermarkt. Voor ontspanning kun je terecht in het Veldhuizerpark en Kloosterpark. Buiten de wijk kun je heerlijk wandelen en fietsen, bijvoorbeeld richting Kasteel De Haar of het Maximapark. De woning is ook zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

INDELING

Begane grond
Via de entree kom je in de ruime hal van de woning. Vanuit de hal heb je toegang tot de grote woonkeuken aan de achterzijde, toilet met fontein, de wenteltrap naar de eerste verdieping en aan de voorzijde een werk-hobby-slaapkamer. De riante woonkeuken is zeer licht door de raampartijen en openslaande deuren die uitkijken op de levendige en groene achtertuin. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afzuigkap, een luxe Boretti gasfornuis met 5 pitten en dubbele elektrische oven, magnetron, koelkastvriescombinatie en vriezer. Door de royale ruimte van de woonkeuken is het organiseren van diners voor groepen geen enkel probleem. Is het lekker weer? Dan kun je heerlijk buiten in de op het zuiden gelegen tuin van je eigen kookkunsten genieten. In de achtertuin bevindt zich een heerlijke zitplek, een leuke vijver en de achterom naar de eigen carport met parkeerplaats en berging.

Eerste verdieping
Overloop. Deze verdieping is ingericht als zeer riante woonkamer van ruim 50 vierkante meter. Zowel aan de voor- als achterzijde is het mogelijk verschillende zithoeken te creëren. Aan de voorzijde heb je heerlijk uitzicht over de groenstrook. Aan de achterzijde is een Frans balkon waardoor je in de zomer heerlijk de deur open kunt zetten. Deze ruime verdieping biedt veelzijdige mogelijkheden voor het realiseren van eventueel extra kamers.

Tweede verdieping
Overloop, aan de voorzijde een slaapkamer met ruime kastenwand met spiegels, de badkamer is voorzien van ligbad, douche-hoek, wastafel met meubel en een toilet, royale wasruimte met opstelling voor wasmachine, droger, mechanische ventilatie en c.v.-ketel, aan de achterzijde is een zeer riant terras op het zuiden met uitzicht over de wijk.

Derde verdieping
Op de derde en tevens bovenste verdieping, ruime overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde.

BIJZONDERHEDEN
– goed onderhouden woning van 170 vierkante meters;
– zeer diepe achtertuin (18 meter) op het zuiden;
– carport met eigen parkeerplaats;
– woning voorzien van 5 werk-slaapkamers;
– energielabel A d.d. 16 juli 2024 ;
– gehele woning is voorzien van een laminaatvloer;
– op de tweede verdieping een riant terras op het zuiden;
– verwarming en warm water door middel van C.V.-Ketel;
– op de begane grond is een elektrisch zonnescherm aanwezig (doek 2 jaar geleden vervangen);
– verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor;
– de koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopovereenkomst, waarin extra clausules kunnen worden opgenomen (indien van toepassing), zoals de NEN2580 Meetinstructie, ouderdomsclausule, voorbehoud financiering, notariskosten. De tekst van de NVM koopovereenkomst, alsmede de extra clausules, zijn op verzoek beschikbaar;
– alle moeite is genomen om de informatie in de aanmelding zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
– oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 589.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Objecttype
Woonhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
In aanbouw
Nee
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Bouwjaar
1999
Dak type
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze Dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
169 m2
Gebruiksoppervlakte woonkamer
54 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
19 m2
Oppervlakte externe bergruimte
11 m2
Perceel oppervlakte
159 m2
Inhoud
540 m3

Indeling

Aantal kamers
8 (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, alarminstallatie, TV kabel, Natuurlijke ventilatie

Energie

Isolatievormen
Vloerisolatie
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
16 juli 2034

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin
Oppervlakte
98 m2
Hoofdtuin
Achtertuin
Positie
Zuid
Bereikbaar via achterom
Ja

Bergruimte schuur

Soort
Vrijstaand hout
Totaal aantal
1

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies