Vraagprijs: € 349.000,- k.k.

Olof Palmelaan 106

3527 WK - UTRECHT

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime maisonnette in een levendige en gewilde buurt? Dan is deze woning aan de Olof Palmelaan 106 in Utrecht precies wat je zoekt! Met zijn uitstekende indeling, royale woonkamer en een heerlijk dakterras biedt deze maisonnette alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. De woning heeft een goede lichtinval dankzij de lichte doorzonkamer met veel raampartijen. Bijzonder is dat het appartement zowel voor als achter vrij uitzicht heeft.

De woning is gelegen in de wijk Transwijk, een groene en diverse buurt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het nabijgelegen winkelcentrum ‘Nova’, supermarkten en buurtwinkels. Daarnaast zijn er diverse horecagelegenheden en parken op loopafstand, waar je kunt genieten van de natuur en ontspanning.

De bereikbaarheid van de woning is uitstekend. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A12 en A2, waardoor steden als Amsterdam en Den Haag gemakkelijk bereikbaar zijn. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld; er zijn meerdere bus- en tramhaltes, in de buurt en het treinstation Utrecht Centraal is slechts een korte fiets- of busrit verwijderd.

INDELING

Tweede Verdieping:
Bij binnenkomst betreed je de hal die toegang biedt tot alle ruimtes op deze verdieping. Aan de achterzijde vind je de eerste slaapkamer, een knusse ruimte die zich perfect leent als kinderkamer of thuiskantoor. De tweede slaapkamer is ruimer en biedt voldoende plek voor een tweepersoonsbed en kledingkast. De lichte en ruime keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een fornuis, afzuigkap, combioven/magnetron en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Daarnaast zijn er op deze verdieping een apart toilet en twee kasten aanwezig, ideaal voor extra opbergruimte.

Derde Verdieping:
Via de trap kom je op de derde verdieping waar je via een kleine hal, die voorzien is van een klein keukenblok, de royale woonkamer binnenstapt. Deze lichte en ruime kamer biedt voldoende ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een eethoek waar je met familie en vrienden kunt dineren. De handige kast biedt extra opbergruimte. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een ruim dakterras, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

BIJZONDERHEDEN:
– Speelse indeling met veel mogelijkheden;
– Verwarming en warm water via C.V. ketel;
– Ruim dakterras;
– De woning is geheel voorzien van dubbel glas;
– Actieve en gezonde VvE, maandelijkse servicekosten bedragen € 157,- (incl. onderhoud, verzekeringen en glazenwasser);
– De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 januari 2037, met uitzondering van een niet- herzienbare administratieve canon van € 11,34;
– Op basis van een NVM koopovereenkomst, waarin extra clausules kunnen worden opgenomen (indien van toepassing), zoals de NEN2580 Meetinstructie, ouderdomsclausule, voorbehoud financiering, notariskosten. De tekst van de NVM koopovereenkomst, alsmede de extra clausules, zijn op verzoek beschikbaar;
– alle moeite is genomen om de informatie in de aanmelding zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
– oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 349.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort
Maisonnette
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
2
Objecttype
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
In aanbouw
Nee
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Bouwjaar
1988
Dak type
Plat dak
Dak materialen
Bitumineuze Dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m2
Gebruiksoppervlakte woonkamer
32 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
11 m2
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Inhoud
234 m3

Indeling

Aantal kamers
3 (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Natuurlijke ventilatie

Energie

Isolatievormen
Dubbelglas
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
4 juli 2034

Buitenruimte

Liggingen
In woonwijk
Tuintypen
Geen tuin
Bereikbaar via achterom
Nee

Bergruimte schuur

Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Totaal aantal
1

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies