Vraagprijs: € 339.000,- k.k.

Goedestraat 122

3572 RZ - UTRECHT

Omschrijving

***Charmante 2-kamer benedenwoning voorzien van een unieke stadstuin gelegen in het hart van de gewilde woonwijk Wittevrouwen.

Stap binnen in deze charmante tweekamer benedenwoning, gelegen aan de Goedestraat 122. Geniet van de ruimte, de praktische indeling en de originele details die de woning een unieke sfeer geven. De woning is gesitueerd op loopafstand van het bruisende stadscentrum en binnen 5 minuten rijden van de ring van Utrecht. Een ideaal appartement voor een starter of een jong stel die graag de levendigheid van de stad ervaren maar toch op een rustige karakteristieke locatie wil wonen.

De bereikbaarheid van dit appartement is uitstekend. Eend bushalte is zeer nabij en het station Utrecht Centraal op korte afstand, is het openbaar vervoer gemakkelijk toegankelijk. Voor automobilisten zijn er goede verbindingen met belangrijke snelwegen zoals de A27 en A28, waardoor zowel de stad als daarbuiten binnen handbereik liggen. Daarnaast is ook het Utrecht Science Park goed te bereiken. Voor de groenliefhebbers zijn zowel het Wilhelminapark als het Griftpark binnen enkele minuten te bereiken. Kortom, dit appartement biedt niet alleen een charmante en comfortabele woonomgeving, maar ook een scala aan voorzieningen en gemakken voor een optimaal en veelzijdig stadsleven.

INDELING:
Bij binnenkomst valt de warme sfeer van deze woning al om je heen. De kleine hal is voorzien van een originele plavuizen vloer en de paneeldeur naar het toilet accentueert deze sfeervolle ruimte. Via de tweede paneeldeur kom je in de keuken. Deze is royaal van opzet en extra licht door het grote raam aan de voorzijde van de woning. Ook in deze ruimte bevinden zich de originele plavuizen. Je voelt je meteen thuis in deze ruimte; de ideale plek om na een dag werken gezellig met een glas wijn een maaltijd voor te bereiden voor vrienden. In de keuken bevindt zich diverse inbouwapparatuur zoals een (gas)fornuis, afzuigkap, combioven/magnetron, koel/vriescombinatie en afwasmachine.

Via twee openslaande glas-in-looddeuren kom je in de woonkamer. Deze is knus ingericht en georiënteerd op de tuin. Twee openslaande deuren geven toegang tot deze tuin. De fraaie houten vloer van de woonkamer past goed bij het sfeervolle karakter van de woning.

Wie Wittevrouwen kent, weet dat de buitenruimtes in deze wijk vaak heel beperkt zijn. Bij deze woning is dit niet het geval. De stadstuin loopt deels naast de slaapkamer en voor het grootste deel achter de volledige breedte van de woning. Een ideale plek om ’s avonds met meerdere mensen van een maaltijd te genieten. De ligging van deze stadstuin is gunstig op het zuidwesten, waardoor je nog zon hebt tot laat in de avond.

De woning heeft één slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. Ook deze kamer is licht door de vele raampartijen.

Bijzonderheden:
– Geschikt voor zowel studenten als starters;
– Heel licht appartement;
– Hoge plafonds die een ruimtelijk gevoel geven;
– Hele fijne indeling van het huis, met de slaapkamer achter (bijzonder in de wijk);
– Verwarming en warm water d.m.v. C.V. ketel;
– Eigen stadstuin;
– Gunstige ligging ten opzichte van “De Uithof”, de binnenstad en diverse uitvalswegen;
– Opstartende Vereniging van Eigenaren, de maandelijkse bijdrage bedraagt € 56,67;
– De ouderdomsclausule zal worden opgenomen in de koopovereenkomst;
– Verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor;
– De koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopovereenkomst, waarin extra clausules kunnen worden opgenomen (indien van toepassing), zoals de NEN2580 Meetinstructie, ouderdomsclausule, voorbehoud financiering, notariskosten. De tekst van de NVM koopovereenkomst, alsmede de extra clausules, zijn op verzoek beschikbaar;
– Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 339.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort
Benedenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Objecttype
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
In aanbouw
Nee
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Bouwjaar
1880
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
44 m2
Gebruiksoppervlakte woonkamer
22 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
185 m3

Indeling

Aantal kamers
2 (1 slaapkamers)
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Natuurlijke ventilatie

Energie

Energieklasse
E
Energielabel einddatum
10 april 2029

Buitenruimte

Liggingen
In centrum, In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin
Oppervlakte
27 m2
Hoofdtuin
Achtertuin
Positie
Zuidwest
Bereikbaar via achterom
Nee

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies