Vraagprijs: € 498.000,- k.k.

Scheldestraat 78

3522 CG - UTRECHT

Omschrijving

In de populaire woonwijk Rivierenwijk hebben wij deze leuke woning met tuin gelegen op het oosten in de verkoop gekregen.

De woning beschikt over een ruime lichte woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een ruime tuin. Daarnaast is de woning ideaal gelegen dichtbij alle voorzieningen aan de rand van het stadscentrum. Het bruisende en altijd gezellige Ledig Erf, de Veilinghaven en Rotsoord liggen op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen zijn diverse buurtwinkels zoals Bij Kees en de Coop op loopafstand. Voor een hapje of drankje kun je naar het vernieuwde, hippe Rotsoord. Uitgebreid dineren kan bijvoorbeeld bovenin ‘de Watertoren’ en voor een borrel aan het water kun je naar ‘Camping Ganspoort’. De Jaarbeurs en bioscoop Kinepolis zijn zowel lopend als met de fiets te bereiken. Ook wandelen of joggen langs het kanaal behoort tot een van de vele mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft.

Om de hoek liggen meerdere bushaltes en de uitvalswegen zijn met de auto gemakkelijk te bereiken. Utrecht Centraal is op vijf minuten fietsafstand en station Utrecht Vaartsche Rijn bevindt zich op loopafstand.

INDELING
Begane grond
Bij binnenkomst via de entree word je verwelkomd in een ruime hal die toegang biedt tot de lichte en ruime woonkamer met open keuken. Daarnaast vind je in de hal het toilet. De woonkamer straalt licht en ruimte uit dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Deze royale raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een uitnodigende en warme sfeer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken, die naadloos overgaat in het eetgedeelte van de woning. Hier kunnen gezellige diners worden gehost en van culinaire hoogstandjes worden genoten. De trap naar de eerste verdieping bevindt zich eveneens in de woonkamer, subtiel geïntegreerd in het geheel.

De vloer-tot-plafond raampartijen aan de achterzijde creëren een harmonieuze overgang tussen binnen en buiten, waardoor de tuin en de woonkamer als één geheel aanvoelen. De tuin, gelegen op het oosten, is een groene oase van rust met een diepte van circa negen meter. Achterin de tuin staat een vrijstaande stenen schuur, ideaal voor opslag. Bovendien is er een achterom aanwezig in de tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer te vinden. De grootste slaapkamer is voorzien van een royale ingebouwde kast met daarin de aansluiting voor de wasmachine. Hiermee kan je de wasmachine gemakkelijk verbergen en gebruiken. De slaapkamers aan de voorzijde zijn circa 9m² en 7m². De badkamer is uitgerust met een toilet, ligbad met douche, wastafel en een designradiator. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van een moment voor jezelf.

Deze woning biedt een perfecte combinatie van licht, ruimte en comfort, zowel binnen als buiten. Een ideale plek om thuis te komen en te genieten.

BIJZONDERHEDEN
– woning verkeert in goede en nette staat;
– energielabel A;
– riante achtertuin met achterom en stenen schuur;
– verwarming door middel van een CV-ketel (huur, € 40,93 per maand);
– warm water door middel van een warmtepomp;
– erfpacht is voordurend en dan canon is afgekocht (A.V.89.);
– moderne elektra aanwezig met aardlekschakelaar;
– woning voorzien van 10 zonnepanelen (2019);
– woning voorzien van houten en kunststof kozijnen met HR++-glas;
– vloer geïsoleerd met TONZON thermoskussens in (2020);
– centraal gelegen, nabij voorzieningen en uitvalswegen;
– verkoper behoudt zich te allen tijde nadrukkelijk het recht van gunning voor;
– de koopovereenkomst wordt gesloten op basis van een NVM koopovereenkomst, waarin extra clausules kunnen worden opgenomen (indien van toepassing), zoals de NEN2580 Meetinstructie, ouderdomsclausule, voorbehoud financiering, notariskosten. De tekst van de NVM koopovereenkomst, alsmede de extra clausules, zijn op verzoek beschikbaar;
– alle moeite is genomen om de informatie in de aanmelding zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij de aankoop van deze woning de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden;
– verwarming door middel van een warmtepomp

Interesse in deze woning? Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 498.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Objecttype
Woonhuis
Bouwvorm
Bestaande bouw
In aanbouw
Nee
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Permanente bewoning
Ja
Recreatiewoning
Nee
Bouwjaar
1978
Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m2
Gebruiksoppervlakte woonkamer
23 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Perceel oppervlakte
108 m2
Inhoud
309 m3

Indeling

Aantal kamers
5 (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie

Energie

Isolatievormen
Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
19 november 2030

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin
Oppervlakte
50 m2
Hoofdtuin
Achtertuin
Positie
Oost
Bereikbaar via achterom
Ja

Bergruimte schuur

Soort
Vrijstaand steen
Totaal aantal
1

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies