Kleinesingel 29 - 31

3572 CG - UTRECHT

Omschrijving

Werken met het Griftpark aan je voeten!

Werken op een groene locatie nabij de Utrechtse binnenstad? Dat kan in Kleine Singel: een kleinschalig appartementengebouw in de populaire wijk Wittevrouwen. Met bedrijfsruimte op de begane grond en zes duurzame en comfortabele appartementen op de verdiepingen. Op deze unieke locatie werk je recht tegenover het prachtige groene Griftpark. De Utrechtse binnenstad bevindt zich op korte afstand. De bushalte, waar diverse buslijnen stoppen, vind je direct voor de deur. Het is de perfecte werkplek voor iedereen die op zoek is naar comfort, bereikbaarheid, duurzaamheid en een groene en bruisende werkomgeving.

Duurzame kantoorruimten
De twee exclusieve en duurzame kantoorruimten van Kleine Singel bieden je een comfortabele werkomgeving met oppervlaktes variërend van circa BVO 20 m² tot 112 m². Op de begane grond vind je een gemeenschappelijke fietsenstalling. De kantoorruimten zijn gelegen op een goede zichtlocatie, zijn modern én zeer onderhoudsarm. De kantoorruimten hebben het voorlopige energielabel A++++ verkregen.

Een belangrijk duurzaam aspect is het gebruik van HR++ glas, dat bijdraagt aan betere isolatie en minder warmteverlies. Daarnaast wordt het gebouw ondersteund door zeven warmtepompen, die op een efficiënte manier zorgen voor verwarming en koeling. Om de ecologische voetafdruk verder te verkleinen, worden er op het dak ook 16 zonnepanelen geïnstalleerd voor het opwekken van duurzame energie. Dit zorgt voor een lagere energierekening en levert een positieve bijdrage aan het milieu. Win-win!

Kleine Singel 29
De Kleinesingel 29 is een kantoorruimte van BVO 112 m² en VVO 103 m². In de kantoorruimte vind je een stijlvol toilet en pantry. Vanuit deze kantoorruimte heb je toegang tot de tuin welke achter het kantoor ligt. Door de vele raampartijen is het kantoor een zeer lichte en prettige werkomgeving. Indicatieve koopsom voor deze kantoorruimte is € 425.000 v.o.n..

Kleine Singel 31
De Kleinesingel 31 is een kantoorruimte van BVO 20m² en VVO 18m². In de kantoorruimte vind je een stijlvol toilet en pantry. Door de grote raampartijen aan de voorzijde van het kantoor is het een zeer lichte en prettige werkomgeving. Indicatieve koopsom voor deze kantoorruimte is € 85.000 v.o.n..

Werken in de wijk Wittevrouwen
Dit nieuwbouwproject komt aan de Kleinesingel 29-31 in de wijk Wittevrouwen, met schitterend uitzicht over het groene Griftpark. Deze populaire wijk ligt ten noordoosten van de Utrechtse binnenstad, waar de wijk direct aan grenst. Je vindt er prachtige jaren ’30 woningen en smalle straatjes met knusse woningen. Op nog geen 10 minuten lopen van Kleine Singel ligt de Biltstraat. Hier vind je onder andere drie supermarkten, waarvan een biologisch. In de wijk bevinden zich ook vele delicatessenwinkels en een breed aanbod aan horeca om te lunchen. Of eet eens een heerlijk ijsje in je pauze bij Roberto, wat volgens velen, de lekkerste ijssalon van Utrecht is.

De genoemde prijzen zijn indicatief. De definitieve prijzen worden later bekend.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 425.000,- VRIJ_OP_NAAM
Status
Beschikbaar

Kantoorruimte

Oppervlakte
132 m2
In units vanaf
20 m²
Aantal verdiepingen
1
Flexplek
Nee
Meetcertificaat aanwezig
Nee
Voorzieningen
Toilet, Pantry

+ Lees de volledige omschrijving

Vragen?

Bel of mail ons, en we helpen je graag verder!

030-2315186

Plan bezichtiging Onafhankelijk hypotheekadvies